Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 100 – Februar 1994 – side 15

Socialistisk Arbejderavis jubilerer

Du sidder nu og læser i nr. 100 af Socialistisk Arbejderavis. I snart 10 år har avisen forsøgt at give et socialistisk svar på de spørgsmål og problemer, som stiller sig for de mennesker, der vil forandre verden.

Forsvare ideer

Fra det første nummer, der udkom i oktober 1984 til i dag, har Socialistisk Arbejderavis udviklet både indhold og udseende. Vi startede med en otte siders avis, der var meget præget af, at opbakningen bag socialistiske ideer var for nedadgående. Mange af avisens artikler blev derfor brugt til at forsvare de socialistiske ideer, og holde den socialistiske bevægelses historie levende.

I 1986 blev avisen udvidet til 12 sider, og der blev lagt mere vægt på aktuelle begivenheder. Mange af numrene af Socialistisk Arbejderavis i årene frem til 1992 var præget af utilfredsheden med Schlüter-regeringen. Forsider med “Fyr Schlüter” blev ofte brugt.

Men også kampen mod racismen og nazismen har været centrale emner i avisen. Siden 1993 er vi gået over til at lave en 16 siders avis. De seneste år har været præget af øget modstand mod kapitalismen, og det præger avisen. Vi skriver i dag mere om mennesker, der gør modstand og opfordrer til aktiviteter. Mod EU, mod nazisterne, mod Øresundsbroen, mod stopprøver og meget andet.

Ny avis

Med dette nummer af avisen har vi lavet en række forbedringer, som forhåbentlig gør avisen endnu mere udbredt. Vi har afsat mere plads til aktuelt stof og til artikler om kampen i hverdagen.

Hvis du ikke allerede har tegnet abonnement på Socialistisk Arbejderavis, så gør det og gør brug af avisen til handling frem mod nr. 200.

Billedtekst:
Socialistisk Arb.avis nr. 1

Fest i København

I anledning af Socialistisk Arbejderavis nr. 100

Fredag den 18. februar kl. 20.00

Underholdning – Musik – Taler – Fadøl

Sted: Rigshospitalets kollegie, Jagtvej 120 (i lobbyen)

Entre: 20,-kr

Flere artikler fra nr. 100

Flere numre fra 1994

Se flere artikler om emnet:
Den revolutionære avis

Siden er vist 1127 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside