Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 102 – April 1994 – side 5

Fortsat aktivitet mod stopprøverne

Harald Lillevang

De studerendes utilfredshed mod stopprøverne fortsætter.

På Danske Studerendes Fællesråds kongres i marts blev kampen mod stopprøverne prioriteret som den vigtigste opgave i det kommende år.

DSF bakker også op omkring den aktionsuge mod stopprøver, som løber af stablen i uge 15 og kulminerer med demonstrationer fredag d. 15. april.

I København indkalder “Studerende mod Stopprøver” til debatmøde onsdag d. 13. april kl. 13.00 i Studiegården, Studiestræde 6. På mødet deltager studerende, der diskuterer stopprøverne med nogle af de politikere, der har været med til at indføre stopprøverne, bl.a. Hanne Severinsen fra Venstre og Keld Rahbæk Møller fra SF.

Aktiviteter hele ugen

På Århus Universitet holdes et lignende møde torsdag d. 16. april kl. 15.00 i kantinen på Statskundskab. Her deltager bl.a. repræsentanter fra De Radikale og fra SF.

Hele ugen sker der forskellige aktioner og happenings på alle landets universiteter. Ugen sluttes af med demonstrationer i Århus og København.

I København er der demonstration fredag d. 15. april kl. 14.30 fra Frue Plads til Christiansborg Slotsplads. Efter demonstrationen er der møde i Studenterhuset, Købmagergade 52, hvor der er “Fest mod stopprøver” om aftenen.

I Århus afholdes der også demonstration fredag d. 15. april. Demonstrationen afholdes på universitetet kl. 14.00. Se efter plakater og opslag for det præcise mødested.

Flere artikler fra nr. 102

Flere numre fra 1994

Se flere artikler om emnet:
Universitets-studerende

Se flere artikler af forfatter:
Harald Lillevang

Siden er vist 1570 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside