Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 102 – April 1994 – side 15

Nyt fra IS

Opbyg modstanden mod Øresundsbroen

Marts måned har været en travl og god måned for IS.

Fakkelvagten i København den 16. marts blev et godt arrangement. Der deltog ca. 400. En meldte sig ind i IS, og der blev solgt 37 eksemplarer af Socalistisk Arbejderavis. Om aftenen kom der 70 til IS’s offentlige møde om kampen mod nazismen. To meldte sig ind i IS.

Allerede den 25. marts var IS igen på gaden mod nazismen. På Albertslund Torv hvor IS sammen med bla. Rød Ungdom fra Albertslund arrangerede en demonstration mod nazistisk terror. Her blev der solgt 30 eksemplarer af Socialistisk Arbejderavis.

I Ålborg blev der solgt 20 aviser på et lørdagssalg. På et nystartet gymnasiesalg på Advedøre gymnasium blev der solgt 18 aviser. På seminaret International Socialisme ‘94 blev der også arrangeret avissalg. Der blev solgt 42 aviser på Kultorvet og ved Nørreport Station. I marts er der i alt blevet solgt omkring 900 eksemplarer af Socialistisk Arbejderavis.

I marts blev der holdt en række møder i byer, hvor der endnu ikke er IS-afdelinger. Møderne i Fredericia, Høng, Næstved og Birkerød blev store møder med mellem 10 og 20 deltagere. I Birkerød besluttede IS at starte en ny afdeling lige efter påsken.

Godt seminar

Seminaret International Socialisme ‘94 i påsken blev en succes. Der deltog 174 i seminaret. 11 meldte sig ind i IS, og mange flere ønskede at være med i fælles aktiviteter med IS.

Aktiviteterne for at stoppe Øresundsbroen stod også i centrum i marts. Det vil også være et centralt omdrejningspunkt for IS’s aktiviteter her i april måned. Vi skal arbejde for, at så mange som muligt kommer til demonstrationen den 13. april på Rådhuspladsen i København. Vi skal ud med løbesedler og plakater, som opreklamerer demonstrationen. Andre steder i landet skal vi være aktive i underskriftsindsamlingen mod Øresundbroen. Ring til kontoret i København og få tilsendt underskriftslister.

1. maj

Den anden store aktivitet for alle IS’ere i april bliver forberedelserne op til 1. maj. Vi skal forsøge at opreklamere vores 1. maj møder lige så omfattende som seminaret International Socialisme ‘94. 1. maj skal bruges til at endnu flere kommer til at kende IS.

Billedtekst:
174 deltog i seminaret International Socialisme ‘94

Se også:
SAA 102: Øresundsbroen: Bropillerne vakler
SAA 102: Modstand mod Øresundsbroen: Fortsat succes
SAA 102: Folkemøde: Stop Øresundsbroen
SAA 102: Vi kan stoppe Øresundsbroen
SAA 102: 1. maj: IS 1. maj møder

Flere artikler fra nr. 102

Flere numre fra 1994

Siden er vist 1567 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside