Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 103 – Maj 1994 – side 12

Festival

Dansk-svensk bromodstand

Tom Christiansen

28-29. maj er der festival i Sydhavnen i København. Det kommer til at foregå på Karens Minde, og på Tippen og Stejlepladsen, grønne områder, som A/S Øresund vil spolere med en svensk-tysk godsbane.

“Med festivalen ønsker vi at slå bro mellem bromodstandere i Sverige og Danmark,” siger Niels Lange fra ‘Hold Sammen om Sydhavnen’.

“Samtidig får vi mulighed for at snakke om, hvordan vi fortsætter bromodstanden efter den svenske vanddomstols afgørelse d. 20 maj.

Jeg gætter på, at vanddomstolen siger ja. Den har jo allerede vist, at den underlægger sig pression fra regeringernes side i og med at den ikke afventer de såkaldte tredimensionale målinger af vandgennemstrømningen. De er først færdige i juli. Men uanset hvad domstolen måtte sige, så fortsætter vi arbejdet mod broen for fuld damp.”

Festivalen er ikke kun snak og debat, men først og fremmest musik, teater, happenings, kunstudstilling, god mad fra boderne og måske en enkelt kølig mellanøl til at slukke tørsten.

På scenerne optræder bla. Jesper Klein, Tom McEwan, Peter Larsen, Lotte Rømer, Lone Kellermann med Keld Køngerskovs Trio, Thomas og Annisette og Human Beat Boys. Fra Sverige har vi foreløbigt tilsagn fra Maria Bergman.

“Vi håber, at festivalen, ud over at styrke bromodstanden, kan gøre sammenholdet i vores kvarter endnu bedre, end det er i forvejen. For der er masser af ting herude, der trænger til at blive gjort noget ved,” slutter Niels Lange.

Billedtekst:
Dansk/svensk festival i Sydhavnen d. 28-29. maj skal styrke kampen mod Øresundsbroen.

Flere artikler fra nr. 103

Flere numre fra 1994

Se flere artikler af forfatter:
Tom Christiansen

Siden er vist 1128 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside