Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 106 – August 1994 – side 15

Nyt fra IS

50 nye medlemmer af IS

Ole Mølholm Jensen

Sommerferien er slut. Men Internationale Socialister har ikke ligget på ryggen hele sommeren.

På Roskildefestivalen solgte de deltagende IS’ere 33 aviser. På IS’ sommertræf i København, som løb over 4 dage i juli, deltog der 65. Der blev også afholdt avissalg. Et salg i Valby, hvor der blev solgt 14 aviser, og et salg på Kultorvet, hvor der blev solgt 32 aviser.

Organiser utilfredsheden

Efter sommertræffet har flere afdelinger været aktive med at organisere utilfredsheden blandt de mange afviste til de højere læreranstalter og blandt de iøvrigt mange unge, der bliver sendt på tvangsarbejde for deres bistandshjælp.

På avissalg foran bistandskontorer blev der  i Århus solgt 14 aviser, i Aalborg 17 og i Silkeborg 6 aviser. Bedst gik det i København, hvor de tre afdelinger Nord, Vest og Birkerød tilsammen solgte over 60 aviser ved Ungdomsgarantien på Østerbro.

Samtidig med avissalget blev der diskuteret meget om de elendige forhold unge har i dag. Det førte til, at IS-medlemmer sammen med 30 andre besatte Ungdomsgarantien torsdag den 4. august.

17 nye medlemmer

Sommeren har betydet vækst for IS. På sommertræffet meldte 7 sig ind i IS og gennem arbejdet ved bl.a. Ungdomsgarantien i København har yderligere 10 meldt sig ind.

Der er altså stor interesse for socialistiske ideer, og stor vilje til at lade sig organisere for bedre at kunne forandre verden. Derfor er der gode muligheder for, at de lokale træf i IS’ afdelinger i september bliver et centralt sted for diskussion af, hvordan vi bedst muligt slås mod dårlige leveforhold, mod nazisme og for et bedre samfund – socialisme. Vi har i IS sat som mål, at vi vil være mindst 50 nye medlemmer inden november, og det er vi hurtigt på vej til at opnå.

Billedtekst:
Socialistisk Arbejderavis er det bedste redskab til at organisere nye IS’ere.

Flere artikler fra nr. 106

Flere numre fra 1994

Se flere artikler af forfatter:
Ole Mølholm Jensen

Siden er vist 1739 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside