Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 109 – November 1994 – side 3

IS mener

De løber fra løfterne

Da lokalbefolkningen i Kværs startede demonstrationerne mod nazisterne og fik dem smidt ud af byen, startede regeringen og de borgerlige partier med at give en masse løfter om at stramme op over for nazisterne.

Da kampen mod nazismen flyttede til Greve og Kollund, lovede politikerne endnu mere. Men nu hvor demonstrationerne er stoppet, ja så løber politikerne fra alle løfter. I stedet har de borgerlige medier og politikerne indledt en kampagne mod demonstranterne for at være gadens parlament.

Regeringen og de borgerlige partier bryder sig ikke om nazisme, men de bryder sig langt mindre om, at der er store bevægelser af almindelige mennesker der kræver handling. De har derfor forsøgt at tage luften ud af vreden mod nazisterne i stedet for at støtte kampen mod nazismen.

De borgerlige medier har været fyldt med personer der villigt har indgået i kampagnen for at nazisterne skulle bevare deres ytringsfrihed.

Konsekvenserne er åbenlyse. Lige så snart bevægelsen mod nazismen er stoppet, bruger nazisterne deres ytringsfrihed til at banke en indvandrer i Greve, true to SF’ere i Herning på livet og overfalde et medlem af IS i Gråsten.

Terror hænger uløseligt sammen med nazisternes ytringer. Derfor skal vi ikke tro på politikernes tomme løfter, men fortsætte den aktive kamp mod nazisterne.

Billedtekst:
Da der var mange, der demonstrerede mod nazisterne gav politikkerne mange løfter om at stramme racismeloven op. Men nu løber de fra dem lige så hurtigt, de kan.

Flere artikler i serien Leder

Flere artikler fra nr. 109

Flere numre fra 1994

Se flere artikler om emnet:
Nazister: Danmark

Siden er vist 2014 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside