Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 109 – November 1994 – side 3

Indsamling ‘94

50.000 til Socialistisk Arbejderavis

Socialistisk Arbejderavis er et vigtigt redskab for aktive folk, som vil lave verden om.

Avisen skriver for de svage mod arbejdsgivere, selskabstømmere og pamperi i fagbevægelsen. Avisen indeholder argumenter for solidaritet og socialisme, mod racisme og nazisme, og modtvangsarbejde og ungdomsløn.

Avisen skriver om kampen i hverdagen, når arbejdere strejker mod nedskæringer, fyringer, for højere løn eller bedre sikkerhed på arbejdspladsen, når studenterne besætter universitetet eller boykotter undervisningen, for at få bedre studie- og levevilkår.

Socialistisk Arbejderavis er en fattig avis. Vi er ikke gode venner med erhvervslivet eller toppen i fagforbundene. Vi bruger ikke den sparsomme spalteplads til reklamer. Så vi kan kun få penge til forbedring af avisen, når vores læsere støtter os. Vi vil derfor opfordre dig til at give et bidrag.

Støttebidrag kan indbetales på: Giro 008-8056, Indsamling ‘94, Postboks 642, 2200 København N.

Indsamlingen er kommet i gang

Traditionen tro går der altid et stykke tid, før indsamlingen kommer i gang. Det er der også i år, men i en del afdelinger er pengene ved at komme ind. Randers og Viborg afdeling har opnået deres måltal.

Århus har i gennemsnit samlet 1.000 kr. ind pr. uge og har nu samlet over halvdelen ind. Aalborg afdeling har samlet en tredjedel ind. I alt har vi samlet lidt over 15.000 kr. ind, så der er lang vej endnu. Men i november måned afholder København, Odense, Aalborg og Silkeborg indsamlingsfester. Det skulle gerne skæppe i kassen.

Til støtte for indsamlingen har vi fået trykt badges og T-shirts, der kan købes i de lokale IS-afdelinger.

Flere artikler fra nr. 109

Flere numre fra 1994

Siden er vist 1372 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside