Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 109 – November 1994 – side 15

Nyt fra IS

Gode muligheder for at opbygge modstand

Oktober måned var præget af kampen mod nazisterne.

Dels i form af mange aktioner og demonstrationer, dels var det et spørgsmål, der blev diskuteret bredt i befolkningen. Mange har været interesserede i at diskutere kampen mod nazismen, og mange er for et forbud mod nazisterne, selvom politikerne er løbet fra løfterne om at skride ind over for dem.

Salget af nr. 108 af Socialistisk Arbejderavis blev præget af interessen for kampen mod nazismen. De første dage efter avisen udkom, solgte IS-Ålborg 100 aviser og 100 mere i løbet af den første uge.

IS-Vesterbro solgte bl.a. 30 på RUC. På demonstrationerne i Kollund og i Greve blev der tilsammen solgt omkring 200 aviser og rekrutteret 4 nye medlemmer til IS.

2.000 aviser

I det hele taget har der været mange gode og meget store salg, så store at avisen er næsten udsolgt her kort før nr. 109 kommer på gaden. Det samlede salg ligger derfor på omkring 2.000 aviser.

Interessen for, hvordan nazismen kan bekæmpes, har også vist sig på IS møderne rundt omkring i landet. På mødet i Svendborg kom der 28 og på mødet i Haderslev kom der 13. Begge afdelinger er lige startet.

IS er også blevet mere landsdækkende i oktober måned. Der er kommet nye medlemmer i Gråsten, Vejle og Vojens. Herudover har de andre afdelinger også haft vækst. I alt har 26 meldt sig ind i IS i oktober måned.

Mod nazisme

November måned vil også blive præget af mange aktiviteter, som IS skal støtte og deltage i. Kampen mod nazismen er ikke slut.

Efter de brutale overfald i Hundige, Herning og Gråsten er der al mulig grund til at markere fortsat modstand og støtte demonstrationen i Kollund den 12. november.

Vi skal også fortsætte støtten til de studerendes kamp for bedre studievilkår.

Kongres

Samtidig skal vi forsøge at overbevise flere studerende om, at vi skal forsøge at rejse en samlet kamp på alle universiteter. Problemerne er de samme, så det er vigtigt, vi slås sammen for bedre forhold.

I november vil IS afholde kongres i weekenden d. 19/20. Her mødes delegerede fra hele landet for at diskutere erfaringer med opbygning af IS. Kongressen er åben for alle medlemmer og er en god lejlighed til at møde andre socialister.

Flere artikler fra nr. 109

Flere numre fra 1994

Siden er vist 1254 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside