Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 110 – December 1994 – side 15

Nyt fra IS

Stilhed før storm

November måned har været en stille måned sammenlignet med september og oktober. Der har været færre strejker, og den anti-nazistiske bevægelse er ebbet ud.

Med vedtagelsen af den nye finanslov kan den lave aktivitet i november sagtens vise sig at være stilheden før stormen. Der er utrolig mange, der er godt gale i skralden over, at Socialdemokratiet har indgået finansloven med de borgerlige, og har lavet et entydigt angreb på de svage grupper.

Avissalget og vækst i IS bliver derfor helt centralt i december måned. Socialistisk Arbejderavis er en del af den organiserede modstand mod finansloven. Vi skal bruge avisen til at komme i diskussion med så mange som muligt om finansloven. Vi skal pege på, at der er brug for et socialistisk alternativ, der kan organisere modstanden mod den asociale politik, og vi skal støtte alle, der tager initiativer til modstand.

Stilheden i november har dog langt fra været total. De studerende på Odense Universitet fortsatte deres aktiviteter mod de dårlige studieforhold, og de socialpædagogstuderende startede en kollektiv aktion mod deres dårlige praktikordning. Aktionen der startede på Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, er ved at udvikle sig til blive landsdækkende.

På et stormøde på Gentofte Seminarium deltog IS og solgte 15 aviser. På Krystalnatdemonstrationen i København blev der solgt 32 aviser, i alt er der blevet solgt omkring 950 på gaden og på skoler af november udgaven. I forbindelse med ISs kongres den 20. november blev der gennemført flere gadesalg, hvor der blev solgt 90 aviser.

Der er også kommet flere med i IS i november. 3 i Nørrebro, 3 i Hillerød, 1 i Østerbro, 2 i Odense, 3 i Haderslev, 1 i Kruså, 1 i Brønderslev og 1 i Ålborg. I Århus er afdelingen blevet delt, så vi nu har en Århus Vest og en Århus Midt afdeling.

Flere artikler fra nr. 110

Flere numre fra 1994

Siden er vist 1293 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside