Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 116 – Juni 1995 – side 15

IS-aktiviteter

Sommer og eksamen

Lige knap 1.000 aviser solgte vi 1. maj gennem en velorganiseret indsats.

Bedst gik det i Århus Vest, Silkeborg og Esbjerg, hvor der blev solgt en avis til hver 20. deltager i 1. maj-demonstrationen. De blev kun overgået af Brønderslev, som solgte til hver 10. demonstrationsdeltager.

I Esbjerg meldte 3 sig ind i IS og senere en mere, så vi vil nu forsøge at opbygge en afdeling i Esbjerg. Ud over det fik Brønderslev også et nyt medlem 1. maj.

Århus og København har afholdt en-dagsseminarer og begge steder rekrutterede vi et nyt medlem. Ligesom Odense har fået 3 nye medlemmer.

Mod liberalismen

Den kommende måned vil være meget præget af eksamen og sommer. Men det betyder ikke, at perioden er politisk død. Ri-bus-strejken har for alvor skærpet den politiske diskussion mellem liberalisterne og os, der går ind for solidaritet og velfærdsstat. Den diskussion vil også blive ført i den kommende måned.

Vi skal ud og tage diskussionen med folk, først og fremmest igennem salg af avisen og medlemskort. Vi skal ud til studenterne gennem dørsalg på kollegier, og det gode vejr lokker mange på gaden, så vi kan få nogle gode gadesalg.

Endelig er det også blevet sæson for udendørs koncerter, hvor vi også har mulighed for at få nye medlemmer og sælge mange aviser.

Se også:
SAA 116: Roskildefestival ‘95

Flere artikler fra nr. 116

Flere numre fra 1995

Siden er vist 1486 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside