Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 118 – August 1995 – side 3

IS mener

Luk nazi-radioen

Nazisterne forsøger nu igen at vinde fodfæste. De seneste uger er den nazistiske terror gået ud over den kinesiske ejer af en grillbar i Husum, og borgerrepræsentanten, Lubna Elahi.

Problemet er desværre ikke kun nazisterne. I både Husum og over for Lubna Elahi, har politiet udvist en ekstrem uvilje mod at tage truslerne alvorligt. I begge tilfælde har politiet i starten nægtet at optage rapport og beskytte de udsatte.

De nægter konsekvent at betragte overfald på flygtninge og indvandrere som et udtryk for racisme. Selvom voldsforbryderne maler hagekors og racistiske slagord, betragter politiet det som "drengestreger".

Politiet angriber arbejdere

Den ligegyldige holdning fra politiets side står i skærende kontrast til deres endog meget ivrige fremfærd overfor de fritstillede buschauffører i Esbjerg. Her er der ingen smalle steder i politiets arbejdsiver. De arresterer folk i flæng og rejser den ene opdigtede anklage mod chaufførerne efter den anden.

Politiet arbejder helt bevidst på at kriminalisere og mistænkeliggøre de chauffører, der blot kæmper for at fastholde et arbejde uden at gå mellem 15.000 og 30.000 kr. ned i årsløn. Alle socialister bør derfor støtte de fyrede bybuschauffører i Esbjerg.

 

Flere artikler i serien Leder

Flere artikler fra nr. 118

Flere numre fra 1995

Siden er vist 1715 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside