Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 121 – 19. oktober 1995 – side 2

Internationale Socialister eller Socialistisk Arbejderavis?

Pernille Hansen + Red.

Velkommen til den nye 14-dages avis.  Avisen kan nu være mere aktuel.

Men der er noget, der undrer mig og andre, som jeg har talt med. Bag ved Socialistisk Arbejderavis står organisationen Internationale Socialister, som markerer sig på samme måde som avisen og er med, når det sker. Før i tiden stod der under hovedet på avisen organisationens navn. Det har jeg altid synes var en mægtig god idé, fordi folk så var i stand til at kæde tingene sammen med det samme.

Dét er nu blevet mere uoverskueligt. På forsiden står der “For socialisme og arbejdermagt”. På side 7 er det nu Socialistisk Arbejderavis, der holder offentlige møder, men IS der holder åbne møder. Det virker lidt mærkeligt. Er det avisen, der er blevet sat mere i forgrunden eller organisation og avis, der er blevet flettet mere ind i hinanden?

Jeg foreslår, hvis “Internationale Socialister” ikke kan blive genindført på forsiden, at man i stedet skriver “Bliv aktiv socialist”.

Ellers tak for en god avis.

Pernille Hansen, Brønshøj

Svar fra redaktionen

Vi har ganske rigtigt nedtonet Internationale Socialisters navn i avisen. Ikke fordi vi på nogen måde ønsker at skjule, at IS står bag udgivelsen af Socialistisk Arbejderavis.

Men med overgangen fra månedsavis til 14 dagesavis kan vi lave en avis, som er brugbar for en bredere kreds end medlemmerne af IS.

Folk, der ikke har taget stilling til IS, skal  kunne skrive til avisen og sælge den videre på deres arbejdsplads eller skole, fordi de synes om indholdet i avisen og kan bruge det. Vi synes derfor, at det er vigtigere at fremhæve, hvad avisen står for, end hvem der står bag den.

redaktionen

Flere artikler fra nr. 121

Flere numre fra 1995

Se flere artikler af forfatter:
Pernille Hansen
Red.

Siden er vist 1092 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside