Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 125 – 14. december 1995 – side 3

Socialistisk Arbejderavis

Indsamlingen i hus

Formelt har alle ret til at ytre sig. Men det er kun forbeholdt de få, borgerlige medier at komme bredt ud med deres ideer. Penge er nemlig en afgørende faktor, når det handler om, hvor meget man kan ytre sig.

Socialistisk Arbejderavis har ideer og informationer, som ikke kommer frem i borgerpressen. Men vi har ikke den formue, der skal til for at komme meget bredere ud. Socialistisk Arbejderavis er afhængige af sine læseres bidrag. Derfor er det glædeligt, at vi kunne nå vores fastsatte indsamlingsmål.

Over 61.000 kr. blev det til, da indsamlingen til Socialistisk Arbejderavis blev gjort op d. 3. december. De penge sætter os i stand til at anskaffe teknisk udstyr, som gør det muligt at udvide avisen til 12 sider.

Vi vil hermed gerne takke alle dem, der har givet et bidrag. Men vi vil også gerne opfordre dem, som ikke nåede det, eller vil give mere til avisen om fortsat at lade deres bidrag tilflyde avisen på giro: 578-0160. Vi har stadig brug for pengene.

Tegn abonnement

Samtidig vil vi opfordre de læsere, der endnu ikke abonnerer på avisen om at gøre det. Så er du sikker på at få avisen hver 14. dag. Opfordringen gælder ikke mindst arbejdspladser, klubber og fagforeninger, som ønsker at holde sig orienteret om, hvad der sker af faglige kampe i dagens Danmark. Brug talonen på avisens bagside.

Flere artikler fra nr. 125

Flere numre fra 1995

Siden er vist 1529 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside