Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 131 – 21. marts 1996 – side 1

Stop S-toppens liberalisme

Hver gang, Socialdemokratiet bøjer sig for den liberalistiske offensiv, går det ud over tusindvis af almindelige mennesker. Fx de unge på dagpenge, der efter 1. april ikke kan oppebære fuld understøttelse i mere end et halvt år.

[ Nyrup ]

At Socialdemokratiet mangler et alternativ til liberalismen betyder også, at tre fjerdedele af de unge vælgere foretrækker at stemme på VKZ. Det tegner et skræmmende perspektiv for fremtiden.

Derfor er det ikke ligegyldigt, hvem der vinder den politiske kamp i Socialdemokratiet – liberalisterne eller de såkaldte traditionalister, der vil bevare velfærdsstaten, og som vil genrejse Socialdemokratiets profil som et arbejderparti.

Det er en kamp, der rækker langt ud over Socialdemokratiets egne rækker. Socialister må støtte det oprør, der er i gang mod den liberalistiske ledelse i Socialdemokratiet. Det kan vi gøre på flere måder.

Vi kan støtte de SiD-afdelinger, som opfordrer sine medlemmer til at stoppe støtten til Socialdemokratiet, ved at tage det op i vores egen fagforening og på vores arbejdsplads.

Vi kan også gøre livet surt for Socialdemokratiets højrefløj ved at give regeringens nedskæringer og opstramninger så meget modstand som muligt. Fx ved at støtte de unge, der i dag er aktive mod finanslovens opstramninger på dagpengereglerne for de unge.

Flere artikler fra nr. 131

Flere numre fra 1996

Siden er vist 1522 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside