Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 168 – 9. oktober 1997 – side 7

Københavns Universitet

Studerendes aktioner fortsætter

På Statskundskab på Københavns Universitet fortsætter de studerende deres kampagne for at få udskiftet deres studieleder. De studerende er utilfredse med, at selv de meget ringe muligheder for indflydelse, ikke bliver tilgodeset på grund af hans dårlige ledelse.

Andreas Vester, studenterrepræsentant i studienævnet på Statskundskab siger: “De seneste ugers aktioner på Roskilde Universitetscenter, i Odense og her på Statskundskab peger alle på, at universitetsloven betyder udemokratiske forhold for studerende. Vi på Statskundskab er et eksempel på, hvordan det kan gå med en dårlig lov og en dårlig mand på posten.”

Hvis de studerende ikke får væsentlige indrømmelser på et kritikmøde mandag 6. oktober, vil de bruge mere radikale metoder.

Ligger stille

“Al normal styrelsesaktivitet ligger stille fra vores side i øjeblikket. Men på de stormøder vi har haft, hvor der har været ca. 100 studerende, har vi bl.a. drøftet muligheden for happenings på Rådhuspladsen o.lign. En aktionsmulighed er også, at vi trækker os fra studienævnet.”

Tirsdag 7. oktober holder studenterrepræsentanter fra Roskilde Universitetscenter og fra alle institutter på Københavns Universitet møde om universitetsloven. “Det møde forventer jeg meget af,” slutter Andreas Vester.

Flere artikler fra nr. 168

Flere numre fra 1997

Siden er vist 1150 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside