Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 171 – 20. november 1997 – side 7

Foreningen af Socialistiske Studerende

Sætter gang i diskussionerne

“Vi savner politisk liv,” siger Shiva, medicinstuderende på Panuminstituttet i København.

“Diskussionsmiljøet er enten for dødt eller ikke eksisterende på medicin. Der er mange, som har ideer om socialisme, når de starter, men man er for isoleret i det fagligt hårde studie til at kunne fastholde sine ideer alene. Derfor har vi startet en forening for studerende, som er venstreorienterede.”

Foreningens næste møde holdes på Psykologistudiet på Københavns Universitet Amager d. 27. november klokken 16.00. “Vi vil rundt på så mange fakulteter som muligt for at præsentere vores gruppe,” forklarer Shiva.

Nationalisme

På mødet vil der være foredrag og diskussion om nationalisme. “Det er med udgangspunkt i den voksende nationalisme og racisme i Europa, at vi tager dette emne op,” forklarer Sakineh Asadzadeh, en anden af initiativtagerne til foreningen.

“Men vi er ikke alene en antiracistisk gruppe. Vi er socialister, og vi vil prøve at aflive nogle af alle de fordomme, der er om socialisme. Folk som ikke er socialister, er naturligvis velkomne til at komme og diskutere med os.”

“Vi vil både diskutere konkrete studenterpolitiske emner som boligforhold og karakterer og mere generelle politiske emner, som fremmedgørelse og ensomhed blandt studerende,” siger Frank Antonsen fra Foreningen af Socialistiske Studerende.

Foreningen kan kontaktes hos Frank Antonsen: 31 35 33 41 eller Sakineh Asadzadeh: 46 35 54 56.

Flere artikler fra nr. 171

Flere numre fra 1997

Se flere artikler om emnet:
Universitets-studerende

Siden er vist 1556 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside