Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 175 – September 1999 – side 8

Internet

Tidsskriftcentret

Brian Josefsen

Tidsskriftscentret (TC) er det medie, man altid står og mangler, når man bare skal finde den artikel, man læste for et par måneder siden. Det er et bibliotek for alternative danske og internationale tidsskrifter.

På Tidsskriftcentret finder du en samling af mere end 300 (web-udgaven dog kun ca. 100) aktuelle blade fra venstrefløjen, progressive bevægelser og grupper. Der er nyhedstidsskrifter om klassekamp, feminisme, anti-facisme, imperialisme og meget andet.

Socialistiske partiers, organisationers og bevægelsers aviser og magasiner finder du også. Befrielsesbevægelsernes organer og solidaritetsbevægelsernes nyhedsbreve. Alternative blade om medier, kultur og seksualpolitik er også repræsenteret.

Tidsskriftcentrets non-web udgave (den man kan skære sig på) er placeret i lokaler i København, men det mest læste findes på hjemmesiden. Det skal siges, at man i skrivende stund forventer, at de får en permanent hjemmeside i oktober/november, som vil rumme samtlige skrifter. Vi kan så håbe, at de vil lade nærværende avis være en af disse. Føromtalte permanente hjemmeside vil tage form af www.tidsskriftcentret.dk, men indtil da vil den være at finde på: www.cikadenet.dk/tidsskriftcentret

God læselyst.

Flere artikler fra nr. 175

Flere numre fra 1999

Se flere artikler af forfatter:
Brian Josefsen

Siden er vist 1569 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside