Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 200 – Januar 2002 – side 15

Jubilæumstillæg nr. 200

Jubilæumshilsner – Tillykke med nr. 200!

SAA artikel 20044

PLS ønsker Socialistisk Arbejderavis tillykke med nr. 200. Der er brug for en modpresse, der beskriver de kampe som kæmpes nationalt og internationalt og viser, at en anden verden er mulig. PLS håber, at jeres avis vil få stor udbredelse de kommende år.

PLS – Pædagogstuderendes LandsSammenslutning
tlf. 3393 0911 – www.p-l-s.dk – pls@p-l-s.dk

Kære Kammerater,
Der er ikke mange aviser, der går i brechen for arbejdernes kampe og forsvarer kampen for et socialistisk styre. Vi ser, jorden rundt, en stigning i den anti-kapitalistiske bevægelse mod kapitalismens globalisering. Vi har også igen set globaliseringens grimme fjæs i krigen mod Afghanistan, og vi har set anti-krigsbevægelsens opståen. Således gør denne tid med politisk omskiftelighed eksistensen af en socialistisk avis mere end nødvendigt. I anledning af udgivelsen af jeres avis nr. 200, ønsker vi jer enhver succes, og at I snart får en ugentlig avis! For hver succes vores kammerater får, er det en inspiration for os.

Kammeratlig
Phaedon Vassiliades, Workers Democracy (Kypern).

Kære Kammerater,
Den anti-kapitalistiske bevægelse er voksende jorden rundt. Hundreder af tusinder arbejdere og unge mennesker kæmper mod angreb fra chefer og politikere, og gør modstand mod deres imperialistiske krige. Fra Genova til Buenos Aires til Bruxelles. Jubilæet for jeres avis nr. 200 kommer på det rigtige tidspunkt. Det er et skridt fremad til at sprede revolutionære socialistiske ideer og organisere kampene der vil komme. Vi er inspirerede af jeres kamp, og vi ønsker jer enhver succes i jeres arbejde med at opbygge den anti-kapitalistiske bevægelse og et revolutionært alternativ i Danmark.

Fortsæt kampen! Costas Pittas,
Socialist Workers Party (Grækenland)

“Jeg har abonneret på Socialistisk Arbejderavis i mange år. Nogle gange tager jeg også aviser og underskriftslister med rundt og sælger avisen til venner og bekendte. Socialistisk Arbejderavis giver mig konkrete oplysninger om f.eks. uligheden i Danmark. Det fortæller medierne i Danmark aldrig noget om. Jeg har også læst meget om bagsiden af privatisering og udlicitering. Socialistisk Arbejderavis fortæller, hvad det betyder for f.eks. buschauffører og passagerer – og ikke kun hvor mange penge der kan spares.”

Erling Andersen,
aktiv efterlønner fra Odense

Flere artikler fra nr. 200

Flere numre fra 2002

Siden er vist 2234 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside