Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 200 – Januar 2002 – side 16

Jubilæumstillæg nr. 200

Bliv aktiv socialist

Oddbjørn Ø. Jensen + Rikke Holm

I dette jubilæumstillæg har vi fokuseret på, hvilken rolle Socialistisk Arbejderavis spiller for vores parti, ISU, og det arbejde, vi laver. Men er der noget, der er vigtigere for et socialistisk parti end en avis, så er det flere aktive medlemmer.

ISU-medlemmer i aktion sammen med vores internationale kammerater ved Verdensbankens møde i Prag

ISU-medlemmer i aktion sammen med vores internationale kammerater ved Verdensbankens møde i Prag

Socialisme er et samfundssystem, der bygger på samarbejde, fællesskab og deling af ressourcerne. Vi kan ikke begynde at forandre verden, hvis ikke alle dem, der ønsker at ændre verden hjælper til med at opbygge en socialistisk organisation. Det er derfor det er så vigtigt for os at blive nogle flere organiserede socialister, så vi kan få opbygget et netværk af socialister på alle skoler og arbejdspladser, der er parate til at gå ind og tage del i de konkrete kampe, der opstår.

Vi tager udgangspunkt i Karl Marx’s grundidé om at arbejderklassens frigørelse er dens eget værk. Derfor fokuserer vi ikke på valgkamp og poster i parlamentet, men på de kampe, arbejderklassen og studerende kæmper.

Aktivisme

Derfor har vi selvfølgelig også et helt andet aktivitetsniveau end flertallet af medlemmer i alle andre venstrefløjsorganisationer. Ikke fordi vi er specielt fanatiske eller har et socialistisk super-gen, men fordi vi bygger op med fokus på almindelige menneskers handling. Og det kræver altså en større indsats end at hænge valgplakater op hvert fjerde år.

Forandre verden

Vi analyserer verden med henblik på at forandre den, men for at det skal lykkes må vi være mange flere, som kan gå ud og overbevise de næste om vigtigheden af det her projekt. Og om vigtigheden af, at vi organiserer os sammen i en revolutionær organisation for at nå dertil.

Så bliv aktiv socialist – gå med i ISU – vi har brug for mange flere aktive socialister. Alene kan vi sidde derhjemme og brokke os over verden – sammen kan vi forandre den!

Flere artikler fra nr. 200

Flere numre fra 2002

Se flere artikler af forfatter:
Oddbjørn Ø. Jensen
Rikke Holm

Siden er vist 2205 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside