Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 203 – Maj 2002 – side 10

Inden for systemet

Sikker revision!

Når det angår vanvid, overgår virkeligheden ofte fantasien. Det viser den fortsatte farce i Farum.

Farum trænger til en ordentlig gennemgang af økonomien.

Det bliver revisionsfirmaet Andersen, tidligere Arthur Andersen, som kommer til at gennemføre Farum Kommunes egen undersøgelse af en række mistænkelige forhold i kommunen.

Valget er godt. Selv samme revisorers amerikanske afdeling havde nemlig hænderne dybt begravet i en af USA's største skandaler; Enron-skandalen.

For nylig erkendte den tidligere chefrevisor i Arthur Andersens Houston-kontor, David Duncan, sig skyldig i at have destrueret vigtige dokumenter, der kunne afsløre Enrons pengeoverførsler fra andre selskaber.

Valget af Andersen kan virke bevidst, idet BT tidligere har påvist, at Venstres byrådsgruppe i Farum stod bag et natligt indbrud i Farum Turist- og Servicekontor, hvor en embedsmand skulle fjerne beviser for, at Peter Brixtofte havde forsinket betalingen af kommunens køb af Rørmosegård.

Det britiske kongehus er i oprør over, at BBC’s studievært, Peter Sisson, ikke bar et sort slips, da han Påskelørdag i en direkte TV-udsendelse meddelte den britiske befolkning, at den 101-år gamle dronninge-moder var død.

Sikre bombemål

Alt imens USA og England – med støtte fra den danske regering- planlægger at sende en bomberegn ned over Irak, arbejder den danske regering på at sikre, at bomberne har et mål.

Regeringen har nemlig vedtaget at sende en meget stor del af de godt 1200-1400 irakiske asylansøgere, der venter på asyl i Danmark, retur til Irak.

Griskhed uden grænser

Godt fem procent. Det er hvad arbejdsgiverne vil give i lønstigning til almindelige dødelige – over tre år vel at mærke.

Men deres egne griskhed kender ingen grænser. En opgørelse viser nemlig, at de samlede bestyrelses-honorarer i 18 af de største danske børsnoterede virksomheder steg fra 43,6 mio kr. i 2000 til 57,5 mio. kr. året efter. Det svarer til en lønfremgang på hele 32 procent.

Flere artikler fra nr. 203

Flere numre fra 2002

Siden er vist 995 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside