Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 204 – Juli 2002 – side 10

Indenfor systemet

Velbekomme – send bare regningen til borgerne

Farum kommune har endnu ikke gjort sit regnskab op for sidste år, blandt andet fordi mange af de centrale papirer befinder sig hos politiet, men beregninger ud fra de flere tusinde bilag, som for-valtningen har udleveret til pressen de seneste uger, afslører, at der alene er brugt 3,8 millioner kroner på fire nordsjællandske restauranter.

Skattestigningen i Farum på 3% medfører, at kommunen ramler mod det skrå skatteloft, der udløser nedslag i topskatten til de højest lønnede borgere. Det skal kom-munen være med til at betale, selv om topskatten er en statskat. Kommunen får med andre ord ekstraudgifter på at sætte skatten op.

G8 trues af bamse – bevægelsen vokser!

G8 har taget i lære efter topmødet i Genua. Det næste møde skal holdes i de canadiske bjerge, for at undgå de besværlige demonstrationer.

Men selv ikke her får de fred. Flere hundrede sikkerhedsfolk er sat ind for at beskytte de høje herrer mod endnu mere besværlige grizly-bjørne og ulve.

“Jeg har ren samvittighed”
eks-borgmester Peter Brixtofte

“Brixtofte har også gjort gode ting. Farum-modellen er på mange områder fortsat interessant, selv om Peter Brixtofte (V) er blevet smidt ud af Venstres folketingsgruppe.”
Anders Fogh Rasmussen

“Har I sorte her også?”
USA’s præsident George Bush til Brasiliens præsident under et internationalt pressemøde. Brasilien er det land uden for Afrika der har flest sorte indbyggere ...

Flere artikler fra nr. 204

Flere numre fra 2002

Siden er vist 1383 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside