Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 213 – April 2003 – side 11

Pressemeddelelse fra ISU om malingaktionen

Anders Fogh har blod på sine hænder

IS/U

Anders Fogh og Per stig Møller har fortjent den røde maling. De er forbryderne som vil lade bomberne regne ned over uskyldige irakere. De støtter Bush og Blairs krig for olie og magt. De sætter en enorm militær magt ind mod Irak og er villige til at ofre titusindvis af menneskeliv for deres imperialistiske verdensuorden. De får opbakning fra systemet med den meget overdrevne fængsling i 27 dage af aktivisterne og politiets optrapning. Det viser kun hvor isoleret de er fra det store flertal som er imod krigen.

Vi støtter Pernille Rosenkrantz-Theils udtalelser, og synes hun skal stå fast på dem. Folketinget er ikke en hellig ø, hvor politikere bare skal snakke. Alle politikere har et personligt ansvar for krigen, og de folketingspolitikere som støtter den skal ikke tro at det bare er en debat. Det handler om menneskers liv. Enhedslisten og SF bør skamme sig når de støtter statsministeren i stedet for aktivisterne.

Vi støtter alle former for krigsmodstand. De store demonstrationer og de kommende strejker mod krigen er de afgørende midler som anti-krigsbevægelsen skal sætte ind for at forhindre dansk krigsdeltagelse og som i den sidste ende kan stoppe krigen. Civil ulydighed er en del af denne bevægelse og bidrager til at synliggøre modstanden. Masseaktioner med tusindvis af deltagere kan være med til at gøre det svært for regeringen at fastholde deres krigsdeltagelse.

Internationale Socialisters Ungdom, d. 20. marts 03.

 

Flere artikler fra nr. 213

Flere numre fra 2003

Se flere artikler om emnet:
Krigsmodstand (DK) 2001-?

Se flere artikler af forfatter:
IS/U

Siden er vist 1752 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside