Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 218 – September 2003 – side 10

Læserbrev

Atraktiv kollektiv transport?

Danny Morck Jensen

Nedskæringer og forringelser forekommer som ofte brugte ord i denne tid. Hvor debatten virkelig er i gang, er på den offentlige transport, som er blevet forringet, men sandelig også dyrere – jamen, hov, hvis det bliver dyrere for os brugere, bliver servicen så ikke bedre?! Nej!

Tilskuddet er frataget, så nu må de åh så rige studerende, inden for den nærmere fremtid selv hoste op med de ca. 27 % ekstra mønter fra pungen, SOM VI IK’ HAR! Så hvad betaler vi egentligt for? Ved netop sådanne tyverier fra regeringen, fra specielt os, de studerende, må man kigge sig omkring og se hvor pengene bliver brugt uden virkning og eftertanke, men handlinger i ren idioti.

Det handler ikke kun om økonomi, men også hvordan vi skal handle efter vores individuelle miljøpolitikker og principper, når det handler om bruge offentlige transport i stedet for egne biler på fyldte motorveje. Fokus er der på Christiania i denne tid, og netop der bruges der af regeringen, spildte penge i form af politirazzia og skræmmekampagne – Godt for kamera og seere, der ikke ved hvilket fantastisk sted Christiania er, men hvor det for mange er en skamplet på det herlige og idylliske Danmark. Her ser vi mange af de penge, der skulle være brugt på tilskuddet til den offentlige transport, men også masse andre NØDVENDIGE sår, som den offentlige sektor lider af.

Nedlæggelse af Fristaden er ikke en nødvendighed! Nødvendighed er bedre velfærd, frihed, mangfoldighed og tolerance!

Du har muligheden for at gøre noget ved det! Tag det op i din klasse, elev- eller studenterråd og gør modstand! Det handler om hvor meget man gider at finde sig i, for tingene kommer ikke altid af sig selv!

Flere artikler fra nr. 218

Flere numre fra 2003

Se flere artikler af forfatter:
Danny Morck Jensen

Siden er vist 1628 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside