Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 219 – 2. oktober 2003 – side 2

Socialistisk Arbejderavis

Du er med til at lave nyheder – så skriv om dem

Socialistisk Arbejderavis har en ambition om, i endnu højere grad end i dag, at blive bevægelsens avis. Derfor vil avisen fremover udkomme endnu hyppigere, og vil således være at finde i en ny udgave på skoler, arbejdspladser, på lokale torve – eller i din postkasse – hver tredje uge fra dette nummer.

Men det alene gør ikke avisen mere relevant for bevægelsen. Vi har brug for DIN hjælp til det!
Enhver læser af avisen har noget at bidrage med. Du behøver ikke at være professionel skribent eller fotograf. Vi ønsker at viderebringe historier, der beskriver hvordan det er at leve, arbejde, studere og kæmpe i Foghs Danmark – med dine egne ord og billeder.
Hvis noget sker i dit lokalområde, på din skole, din arbejdsplads, din fagforening eller uddannelsesorganisation – en kampagne eller aktion, et vigtigt møde eller en strejke, får du ikke støtte i den øvrige pres-se.
Vi ønsker også at høre om, hvordan det f.eks. er at være studerende, og samtidig skulle passe et erhvervsarbejde. Eller om hvordan det er at have en anden etnisk baggrund og leve under regeringens racisme. Vi vil høre om, hvordan det er at arbejde i et sundhedssystem, hvor der hverken er tid eller ressourcer til at give syge mennesker en ordentlig behandling.
Derfor skal DU være med til at forsyne avisen med disse historier. De bedste rapporter om kampe og protester er dem, der er skrevet af folk der selv er involveret i kampene.

Sådan gør du

Du behøver ikke at skrive side op og side ned – nogle gange kan få ord eller kommentarer udtrykke meget præcist erfaringer som du deler med tusinder af andre.
Jo hurtigere du sender dine historier ind til os, jo hurtigere får andre kendskab til dem. Gør det hellere i dag end i morgen.
Du kan sende historierne på e-mail: saa@socialister.dk
Læserbreve sendes til breve@socialister.dk
Du kan også sende pr. almindelig post: Socialistisk Arbejderavis, Postboks 5113, 8100 Århus C. Eller ringe til redaktionen: 86 19 30 24.
Har du billeder, vil vi meget gerne have dem elektronisk per mail (helst høj opløsning), eller du kan sende dem i papir-udgave i almindelig post.

Flere artikler fra nr. 219

Flere numre fra 2003

Siden er vist 1851 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside