Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 219 – 2. oktober 2003 – side 3

Århus Statsgymnasium

Fogh er ikke velkommen

Den 22. september havde Anders Fogh planlagt en charme-turné i Jyllands hovedstad, Århus, med visit hos universitetsstuderende, gymnasieelever og byens erhvervsliv.

Det eneste sted han fik ren succes var nok hos byens erhvervsliv, for de andre steder blev han mødt af protester, under parolen: “Anders Fogh er ikke velkommen.”

Uden for Århus Statsgymnasium, hvor han havde lagt en statsminister-monolog ind i programmet, demonstrerede 100 mennesker. At statsministeren så underlig ud i hovedet da han trawlede sig igennem tilråb, skilte og fyord var fuldt forståeligt – og fuldt tilsigtet!

Esben Valløe (foto) fra “Århus Ungdom for Fred” var med til demonstrationen. Han siger: “Jeg synes, at han er en forbryderisk forræder, idet han har ført hele den danske befolkning bag lyset. Han har startet en konventionsstridig krig mod et i forvejen undertrykt folk. Han fyldte os med løgn fra dag ét.”

Mens Andreas Mulvad fra SFU sagde det sådan: “Han fører en neoliberal politik, der er utroligt farlig for Danmark. Han er en, der glider af på spørgsmål – en rigtig teflonstatsminister.”

Flere artikler fra nr. 219

Flere numre fra 2003

Siden er vist 1377 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside