Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 220 – 23. oktober 2003 – side 9

Ved nærmere eftertanke

Hårdere straffe til kriminelle Venstre-politikere

Rikke Holm

Der er en særlig befolkningsgruppe i Danmark, der i den grad udvikler sig i kriminel retning. Denne gruppe er hverken unge eller indvandrere, men Venstre-politikere – i særlig grad de højtplacerede af slagsen. Der tegner sig efterhånden et billede af, at der er tale om egentlig organiseret bandekriminalitet.

Gruppen af kriminelle Vestrepolitikere, der bliver afsløret er støt voksende. Senest Greves borgmester René Milo. Han er øjensynligt blevet inspireret af sin partifælle Peter Brixtofte og har bedraget kommunen for hundredtusindvis af kroner. Men de to borgmestre står ikke alene. Venstrebandens ministre tager skam deres kriminelle ledelsesansvar alvorligt og viser vejen.

Først var der finansminister Thor Pedersen, der brød både landbrugsloven og sommerhusloven for at kunne hæve ulovlige landbrugsstøttemidler. Nu har også miljøministeren snydt med midlerne. På mystisk vis er over halvdelen af pengene fra en særlig naturpulje i år gået til ministerens venner. Han har efterfølgende været nødt til at indrømme, “at midlerne er blevet fordelt uden om de almindelige regler”; men eftersom den slags jo efterhånden er almindelig praksis i Venstre, fører det heller ikke denne gang til, at ministeren mener, han bør gå af.

Venstremafiaens forbillede, det Republikanske Parti i USA, har længe været et skridt foran deres danske venner, når det gælder økonomisk kriminalitet, men Venstre kan til gengæld blære sig med, at de kom før Arnold Schwarzenegger, når det gælder sexchikane. Allerede i 1997 blev Venstre-politikeren Anders Møller taget i at belure kvindelige solariegæster i Køge svømmehal gennem et hul i væggen.

Initiativrigdommen blev præmieret med, at Venstre sørgede for at få ham valgt ind i folketinget, hvorefter han forgreb sig på sin sekretær, der derfor anklagede ham for sexchikane. Venstres daværende gruppeformand, Christian Mejdahl valgte på sit partis vegne og på bedste mafiavis at udbetale 30.000 kroner i erstatning til sekretæren imod, at hun skrev under på en tavshedspligt.

Regeringen proklamerer igen og igen, at de vil kriminaliteten til livs og indføre hårdere straffe – som de siger i det supplerende regeringsgrundlag: “Det er stødende for retsbevidstheden, når kriminelle ikke tager ved lære, men igen og igen begår kriminalitet. Regeringen vil derfor foreslå skærpede regler ved gentagen kriminalitet.”

Hvis denne nye linie kan betyde, at vi kommer den organiserede kriminalitet blandt Venstre-politikere til livs, skal vi som socialister hilse den velkommen. Men desværre er der meget, der tyder på, at Venstremafiaen mener, at den har immunitet over for de love, den selv laver.

Men det er måske heller ikke så underligt, at de føler sig så sikre, når “The Godfather himself” er landets statsminister, der hidtil er sluppet af sted med at kaste Danmark ud i en ulovlig krig og i den forbindelse klart har overtrådt ministeransvarlighedsloven ved systematisk at lyve over for befolkningen.

Billedtekst:
Venskabet med Berlusconi har tydeligvis lært Fogh, hvordan kriminelle statsledere kan bevare magten.

Flere artikler fra nr. 220

Flere numre fra 2003

Se flere artikler om emnet:
Venstre

Se flere artikler af forfatter:
Rikke Holm

Siden er vist 1761 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside