Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 221 – 12. november 2003 – side 10

København

Kommune på afveje – igen

Jan Hoby

Så er den gal igen i Københavns Kommune. Først vedtog politikerne Børneplanen, der indeholdt merindskrivninger i 44 daginstitutioner. Så lagde de op til privatiseringer på børnepasnings-området, ved at indgå en aftale med Bruger-Hjælper Formidlingen. Men protester fik ændret på det.

Men nu vil kommunen åbenbart kopiere Bruger-Hjælper Formidlingens model – tilsyneladende bare uden at bruge uddannet personale, uden klare åbningstider, uden administration og ledelse og uden overenskomst!

Kommunen kalder det “flerbørnspasning”, og er en del af den berømte Børneplan som SF og Enhedslisten er bannerførere for. Familie og Arbejdsmarkedsborgmesteren Bo Asmus Kjeldgaard fra SF har åbenbart ingen nedre grænse for hvor dårlig kvaliteten af børnepasning skal være. Oprettelsen af "flerbørnspasning" er en skandale, og et udsalg af alle faglige og pædagogiske principper.

Børneplanen i København er ved at udvikle sig til børnepolitisk mareridt. De pædagogiske fagforeninger i København må sætte forligspartierne bag børneplanen på plads og få stoppet “flerbørnspasningen”.

Flere artikler fra nr. 221

Flere numre fra 2003

Se flere artikler af forfatter:
Jan Hoby

Siden er vist 1290 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside