Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 227 – 7. april 2004 – side 11

Socialistisk Arbejderavis anbefaler

Socialisme.dot

www.democracynow.org

Vil du vide nået om al det du ikke ser eller hører om på TV2 og DR eller andre vestlige medier, så er Democracy Now stedet! Med daglige radio og tv fra 200 stationer bringer USA’s største net og fletværk informationer som magthavernes medier og deres skødehunde af journalister ikke ønsker eller vil bringe.

Da USA gennemførte sit sidste kup på Haiti, var det Democracy Now, der kunne dokumente, at Aristide var blevet kidnappet af amerikanske tropper og deres kriminelle venner og sendt i “eksil” i Afrika.

www.johnpilger.com

“Det er ikke nok for journalister kun at se dem selv som budbringer, uden at forstå den skjulte dagsorden bag budskabet eller myten der omgiver budskabet!”

Dette citat møder enhver der besøger John Pilgers hjemmeside. Jonh Pilger er en af vores tid helt store journalister, sammen med Robert Fisk, Poul Foot, Gary Young, George Monbiot og Naomi Klein udgør Pilger den systemkritisk journalistisk der gør aviser værd at læse!

John Pilger har været med til at sikre at Øst Timor, Burma og Vietnam tragedier under imperialistisk og diktatorisk herredømme kom til offentligheds bevågenhed.

Desværre er der ikke mange danske journalister der formår at gøre deres udenlandske kollegaer kunsten efter. Måske det kommer, når presset fra neden bliver stort nok!

www.CensurNyt.dk

er et nyt initiativ der skal fungere som både kritik af, og et supplement til de store danske medier. Som initiativtagere mener vi at de store danske medier bevidst undertrykker en række nyheder, som er af afgørende betydning.

Flere artikler fra nr. 227

Flere numre fra 2004

Siden er vist 1485 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside