Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 234 – 13. oktober 2004 – side 9

Musikanmeldelse

A Perfect Circle pladeaktuel igen

Forsangeren, som mange kender fra Tool, Maynard Keenan, der udfylder den samme rolle i det sublime band A Perfect Circle, er igen aktuel med et nyt album.

Et album der endnu engang, på den gode måde tyder på at skille sig ud fra forgængerne og dette med sit helt eget gennemførte sprog og tema.

A Perfect Circle har igen præsteret at kunne bevæge sig ud på dybt vand, idet de denne gang har valgt at tage 10 gamle sange op fra kendte kunstere, heriblandt Marvin Gaye og Depeche Mode, samt 2 egne numre. Dette er dog gjort med måde og sans, resulterende i et flot og gennemført projekt.

Emotive, som det nye album hedder er lavet under temaerne “krig, fred, kærlighed og grådighed”, og sender herigennem også en skarp kritik af George Bush – krigen i Irak – og lægger sig også bevidst opad det kommende præsidentvalg i USA.

Hvad der gør albummet særlig specielt, er den flotte version af John Lennons sang, Imagine, der i sig selv nok er en af de mest sigende og kendte sange vi kender. Det kræver noget at kunne måle sig med originalen selv, og det har Maynard Keenan og A Perfect Circle i den grad formået at gøre. Imagine kan høres og ses som musikvideo på bandets hjemmeside og gør dig selv den tjeneste at checke det ud.

Emotive forventes på gaden d. 2 november.

Flere artikler fra nr. 234

Flere numre fra 2004

Siden er vist 1336 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside