Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 234 – 13. oktober 2004 – side 10

Læserbrev

Så blev det endnu engang nedskæringstid i Ballerup Kommune

Mikkel Bay

(A) Socialdemokraterne og SF i Ballerup har endnu engang vist sig fra deres mest asociale side, og vedtaget nedskæringer for 25 mio. kr.

Penge som først og fremmest skal hentes hjem på institutions og skoleområdet. Samtidig arbejder kommunen på at ændre nomeringsaftalerne for institutionerne. Og det bliver ikke til det bedre!!! Nedskæringerne står i skarp kontrast til de fine ord om Ballerup som en særdeles børnevenlig kommune, som endda har vedtaget en vældig fin børnepolitik.

Men borgmester Ove E. Dalsgaard bekymrer sig ikke om mennesker. Hverken om børnene i kommunen eller de ansatte i daginstitutioner og skoler. Det eneste han har i hovedet er store prestigeprojekter som kan sikre hans eftermæle. For nogle år siden var det et stort akitektprojekt der endte med at give et underskud på 80 mio. kr. Nu bruger man anslået 100 mio. kr. på Siemens arena (Den med taget der faldt sammen) og en ny parkerings plads til rådhuset. Pris: ca. 30 mio. kr. Alt imens må børn, forældre og ikke mindst ansatte i kommunen lider.

Men mon ikke at Ove E. og hans asociale kumpaner i SF har fået nogle gode pladser næste gang der bliver holdt 6-dages løb i deres fine arena ...

Mikkel Bay er pædagogmedhjælper i Dyvels Krat (Ballerup Kommune)

Flere artikler fra nr. 234

Flere numre fra 2004

Se flere artikler af forfatter:
Mikkel Bay

Siden er vist 1810 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside