Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 235 – 4. november 2004 – side 2

National aftale om ja til EU-traktat

SF i kampagne for Fogh og nyliberalismen

Jakob Nerup

SF’s ja til EU-aftale med regeringen, Socialdemokraterne og de radikale er en katastrofe for alle som ønsker europæisk velfærd, plads til flygtninge, fred og mindre magt til de multinationale.
Aftalen besmykker sig med, at den bevarer de danske forbehold og prioriterer miljø og sociale forhold. Pæne ord uden reelle konsekvenser. For hvilke garantier har Holger K. og Villy Søvndal fået for, at Fogh og Per Stig Møller pludselig ændrer deres venlige kurs overfor de multinationale?

SF’s ja ændrer jo intet ved at traktaten grundlæggende set bygger på mere marked, mere privatisering, mere magt til de multinationale, mere militær, mere aggressiv udenrigspolitik, mere imperialistisk handelspolitik. SF har lavet en aftale med de danske multinationales duksedreng, Anders Fogh, om at køre kampagne for et Europa på de multinationale betingelser, hvor nyliberalistisk politik er grundfæstet.

De mange millioner i Europa og hundredetusinder i Danmark, som rammes af outsourcing, privatisering og nedskæringer, skal ikke komme til SF. De mange flygtninge og indvandrere som EU afviser eller holder ned skal ikke komme til SF. De mange som ønsker fred og ikke krig skal ikke komme til SF.
SF skal have urafstemning om ja eller nej til traktaten. Lad os håbe at de redder SF fra den totale kapitulation overfor nyliberalismen.

Flere artikler fra nr. 235

Flere numre fra 2004

Se flere artikler af forfatter:
Jakob Nerup

Siden er vist 2112 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside