Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 237 – 12. januar 2005 – side 10

Socialist vandt kampvalg i stor fagforening

8000 pædagoger, medhjælpere og dagplejere ansat i Københavns Kommune og organiseret i fagforeningen LFS havde mulighed for gennem en urafstemning at vælge ny ledelse. Tre kandidater til to poster.

En af kandidaterne, Jan Hoby, stillede op på et kampgrundlag, og vandt den ene plads. Jan Hoby er kendt i fagbevægelsen for sin kritik af fagbureaukraterne og deres manglende vilje til at slås, og mangeårigt medlem af Internationale Socialister. I sit opstillingsgrundlag siger Jan Hoby blandt andet:

“Men der er også brug for at slå en streg i sandet nu. Vi ønsker bedre vilkår og flere ressourcer til det pædagogiske arbejde, fagets udvikling, ledelse og løn. Vi skal ikke have flere nedskæringer eller stressfaktorer. Det signal skal tydeligt igennem til politikerne. Vores retning skal være mere velfærd, ikke mere markedsgørelse... Hvis det kun er dig og mig, som siger stop, lytter politikerne ikke. Men når tusinder gør det, så hjælper det. Vores fagforening LFS skal være skarpere i analysen og kritikken, mere konsekvent i forhandling og i handling. Vi har styrken til i ord og fælles handling, at ændre udviklingen.”

Flere artikler fra nr. 237

Flere numre fra 2005

Siden er vist 999 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside