Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 242 – 27. april 2005 – side 5

Christiania

Forhandling med regeringen: Som at sælge sin sjæl til fanden

Jesper Juul Mikkelsen

Slots- og ejendomsstyrelsen normaliseringsmaskine kværner stille og roligt derudaf. Målet er en ophævelse af den kollektive brugsret den 1. Januar 2006.
I første omgang betyder det at staten vil i gang med bulldozeren, mindst 20 boliger skal „afvikles“ som det hedder.
De resterende boliger skal ifølge planen vurderes på markedsvilkår og overgå til en eksisterende eller nyoprettet boligorganisation. Derudover planlægges at 20.000 m2 udbydes til salg på markeds vilkår!
Der har længe været tale om at en fond skulle kunne redde Christiania, men denne fond kommer kun til at spille en mindre rolle. En evt. fond vil kunne leje „erhvervs“ bygninger af staten for dermed at kunne videreudleje til driftige „erhvervsfolk.“
Fuck en lorte aftale – Denne aftale er den visse død for Christiania ! Christiania kan ikke overleve ved at sidde og forhandle med regeringen. Christianitterne kan vælge to veje enten kan de sige vi genbesætter hele området, og smider panzzerne på porten. Dette vil kunne lade sig gøre hvis de var villige til at kaste deres kræfter efter initiativer som Forsvar Christiania og sætte deres lid til den store sympati og solidaritet som findes i befolkningen uden for Christiania eller også kan de fortsætte forhandlingerne alt imens regeringen og bolighajerne griner og gnider sig i hænderne.

Flere artikler fra nr. 242

Flere numre fra 2005

Se flere artikler om emnet:
Christiania

Se flere artikler af forfatter:
Jesper Juul Mikkelsen

Siden er vist 2614 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside