Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 242 – 27. april 2005 – side 5

Skuddrama på Christiania

Skuddramaet med den tragiske dødelige udgang er en af konsekvenserne af regeringens forfejlede politik. Kampen om hashmarkedet er intensiveret imellem forskellige pushergrupper og det var det, vi så resultatet af da en blev dræbt.

Spredningen af Hashsalget i København har medført at brugerne i dag får et langt dårligere produkt end tidligere, samtidig er det næsten blevet umuligt at opdrive pot som er noget mildere og noget sjovere at ryge end hash.

Køberne af hash kan stadig komme på Christiania, men er dog i langt højere grad tvunget til at gå ud i de mere skumle dele af byen for at købe hash. Her bliver hash solgt hvor alle mulige andre og farlige stoffer også sælges – stoffer som politiet siger de ikke har resurser til at gøre noget ved samtidig med at de opretholder en indsats på Christiania som minder om en belejring af Stormtropper! Den øgede kriminalisering af hash og brugerne, er en forfejlet politik, som kun skaber flere problemer. I stedet skulle hash legaliseres og der skulle tages hånd om de mange virkelige problemer som er i samfundet!

Legaliser! legaliser! rygerne i Danmark bliver fler! og fler !

Flere artikler fra nr. 242

Flere numre fra 2005

Se flere artikler om emnet:
Christiania

Siden er vist 2586 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside