Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 244 – 3. august 2005 – side 4

Fogh sår, Pianister og nazister høster!

Opfordring til mord, vold og ønske om en politistat er blot nogle af de få angreb som har været rettede mod muslimer i Danmark, siden terrorbomberne d.7.juli i London.

Islamofobien og hadefulde angreb på muslimer har på få uger nået et skræmmende niveau. Først med Pia Kjærsgaard udmelding at “Ophavsmændene til terroren i London har forbindelse til muslimske fanatikere i Danmark“.

Så blev der sat billeder af SF’eren Kamal Qureshi op forskellige steder i København, med teksten: “Er denne muslimske pakistaner og danskerhader en mulig terrorist og bombemand???“ Og nu har nazisten Kay Wilhelmsens på sin Radio Holger kommet med en kollektiv mordtrussel mod alle danske muslimer. Ved “enten at fordrive alle fremmede muhamedanere fra Vesteuropa, så de ikke kan komme til at lægge bomber, eller at udrydde de fanatiske muhamedanere. Det vil sige at slå en betydelig del af de muhamedanske indvandrere ihjel.“ Pia Kjærsgaard bifalder sådanne udtalelser og den samlede presse er tavs som graven. Men havde det været en muslim så var helvedet brudt løs.

Lørdag d.30 juli blev en ung sort 18-årig studerende fra Liverpool myrdet med en økse af engelske racister på åben gade. Snart kan vi frygte det samme i Danmark. Det er ikke muslimer eller terrorister vi skal frygte men Fogh og Pia og deres racistiske stormtropper a la Kay Wilhelmsen.

Flere artikler fra nr. 244

Flere numre fra 2005

Siden er vist 2239 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside