Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 246 – 21. september 2005 – side 3

Hjælp Socialistisk Arbejderavis med at indsamle 15.000 kr.

Vi lever i verden, hvor USA sender tropper til både New Orleans og Bagdad for at få kontrol med situationen. Vi lever i en verden, hvor 35.000 børn dør dagligt, fordi fattigdom og mangel på penge forhindrer dem i at få adgang til den nødvendige føde.

Vi lever i et land, hvor Fogh og hans nyliberalistiske dagsorden holder mere end 445.000 uden for arbejdsmarkedet. Vi lever i et land, der har råd til at forgylde A.P.Møller og bruge millioner og atter millioner af kroner på at smadre millioner af irakeres liv, mens uligheden vokser og vokser dag for dag i Danmark.

Modsat resten af pressen hudfletter Socialistisk Arbejderavis Bush’s, Blairs og Foghs løgne og hykleri, når de snakker om demokrati og frihed.

Hver tredje uge kan du læser om alle de mennesker, som kæmper for en bedre verden, i Danmark og resten af verden. Hver tredje uge kan du finde argumenter mod krig, undertrykkelse og kapitalisme.

Socialistiske Arbejderavis får ikke støtte fra de rige eller magtfulde. Vi har kun de midler som vores læsere og støtter giver os.

Støt Socialistisk Arbejderavis, så vi kan gøre avisen endnu bedre og kan nå ud til endnu flere mennesker som slås for en anden verden.

Støttekroner kan indsættes både i BG Bank Reg nr. 1551 konto nr. 5780160 og Arbejdernes Landsbank Reg nr. 5381 konto nr. 0490686.

Indsamlingstilbud

Under hele indsamlingen og frem til den 1.oktorber vil du kunne tegne abonnement på Socialistisk Arbejderavis for kun 100 kr. samt får bogen “Den tabte revolution, Tyskland 1918-23” af Charlie Lywood.

Flere artikler fra nr. 246

Flere numre fra 2005

Siden er vist 1027 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside