Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 246 – 21. september 2005 – side 11

Advarsler trukket tilbage

Sejre til de strejkende på Grundfos

Konflikt på Grundfos, hvor over 3.000 har været i strejke, er slut. Advarsler til tillidsfolk på Grundfos er trukket tilbage. Sagen får intet arbejdsretligt efterspil.

Et mæglingsmøde har løst den strid, som i slutningen af sidste uge lammede pumpe-koncernen Grundfos. Cirka 3.000 timelønnede arbejdere gik i strejke i protest mod, at to tillidsfolk havde fået henholdsvis en skriftlig advarsel og en henstilling, fordi de havde været med til at stoppe en estisk chauffør uden opholds- og arbejdstil-ladelse.
Mæglingsmødet havde deltagelse af overenskomstparterne, Dansk Industri og CO-industri. Men vanen tro må den del af aftalen, ikke offentliggøres.

Ifølge Midtjyllands Avis er advarslen og henstillingen dog trukket tilbage. Avisen skriver også, at sagen ikke får et arbejdsretligt efterspil – blandt andet havde Dansk Industri truet med at trække 3F Bjerringbro i Arbejdsretten, fordi det var afdelingen, der havde tippet tillidsfolkene om den estiske chauffør. Boden til de strejkende står dog ved magt.

Flere artikler fra nr. 246

Flere numre fra 2005

Siden er vist 1585 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside