Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 247 – 14. oktober 2005 – side 11

Demonstration mod udvisning af Alea

Peter Kjær

250 deltog i demonstrationen mod den groteske udvisning af Alea Ghedi. Initiativet til modstand blev taget af tre-fire mennesker, som mente at nu måtte det være nok. Integrationsministeriet og Frevert havde igen pustet til racismen i Danmark og det måtte der reageres på.

Carsten, denne ene af initiativtagerne og ISU’er, fortæller her, at sagen med Alea var så grotesk at der måtte gøres noget.
- Vi var nogle stykker der fandt sammen gennem forskellige kanaler. Så vi er egentligt bare nogle enkeltpersoner. Demonstrationen havde det ene specifikke formål og det var at få ændret den udvisning. Og så vidt jeg er informeret, så er der foreløbigt kommet et resultat: Aleas advokat har modtaget et brev fra integrationsministeriet om at hans tvangsudvisning er sat i bero. Så han er ikke i overhængende fare for at blive sendt hjem, men han sultestrejker endnu, så kampen er ikke ovre. Alea vil derfor dø, hvis ikke integrationsministeriet kommer til fornuft og giver ham permanent opholdstilladelse.
Vi har også fået nedsat nogle arbejdsgrupper, så vi kan fortsatte arbejde efter demonstrationen og konferencen i lørdags. En gruppe der arbejder praktisk hen imod demonstration søndag den 16.10. En anden arbejder mere specifikt på Alaes sag og ser på hvad man kan gøre der. Og så egentligt også en tredje gruppe der kigger fremad på hvad der kan laves af antiracistisk arbejde her i efteråret. Krystalnat d. 9. november kunne man lave noget. Afholde møder og diskutere regeringens racistiske politik og vigtigst af alt: hvordan vi konkret får skabt en pol til Frevert og integrationsministeriet.
Helt kontret har vi igen en demonstration mod udvisning af Alea og racismen i Danmark på søndag d. 16. oktober kl 18 på rådshuspladsen. Bred budskabet ud og duk op!

Bred budskabet ud!

Flere artikler fra nr. 247

Flere numre fra 2005

Se flere artikler af forfatter:
Peter Kjær

Siden er vist 2209 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside