Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 25 – December 1986 – side 11

Hvorfor sælger vi Socialistisk Arbejderavis?

Anne Kaltoft

Hvorfor står ISere på gaden den ene uge efter den anden med røde næser og blå lår, mens de tålmodigt modtager det ene “NEJ, jeg vil ikke købe jeres avis” efter det andet?

Hvorfor bruger ISere hver eneste uge masser af tid på at tilrettelægge, arrangere og sælge Socialistisk Arbejder Avis? Er det væsentlige ikke bare, at så stor en del af oplaget som muligt bliver afsat? Nej, det er ikke så simpelt endda. Faktisk er der en mening både med den måde vi laver avisen på, og den måde vi sælger den på.

IS er idag en relativt lille organisation med kun godt 60 medlemmer på landsplan. Derfor hænger vores overlevelsesevne i høj grad sammen med vores muligheder for og evne til at blive flere.

I øjeblikket, hvor der er et meget lavt klassekampsniveau, er der ikke ret mange mennesker, der orienterer sig imod de små venstrefløjspartier. Det betyder, at ikke ret mange af sig selv kommer til os for at undersøge, hvem og hvad vi er for en størrelse. Så må vi jo komme til dem!

Det er det vi gør, når vi sælger avisen, hvad enten det er på universitetet, på arbejdspladser, til møder eller på gaden i de forskellige byer.

Vi benytter os af de muligheder, vi har for at komme i kontakt med folk.

Vores vindue

Socialistisk Arbejder Avis fortæller om organisationen Internationale Socialister. Fortæller om, hvor og hvornår vi holder møder og seminarer, hvor man kan komme i kontakt med os, men vigtigst fortæller avisen om vores politik.

Avisen er vores “vindue til omverdenen”. Den præsenterer et bredt spektrum af vores politiske holdninger og argumenter. Derfor er det også vigtigt for os at udbrede kendskabet til den. Vores mål er at komme i snak med folk, via avisen få en diskussion af vores politik, og på den måde vinde flere for vores ideer og sikre opbygningen af IS.

Flere artikler fra nr. 25

Flere numre fra 1986

Se flere artikler om emnet:
IS/ISU
Partiet
Den revolutionære avis

Se flere artikler af forfatter:
Anne Kaltoft

Siden er vist 1399 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside