Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 266 – 14. marts 2007 – side 12

Bliv aktiv socialist og deltag i konkurrencen

Nu er det nok

Kære læser

Hvis du ikke allerede er medlem af ISU så er tiden inde.

PÅ et tidspunkt bliver det bare for meget, Ritt rydder Ungeren som en del af de riges og borgerliges normaliserings korstog, Fogh fortsætter angrebs-krigene sammen med Bush – Irak og Afghanistan ligger i ruiner. Vores velfærdssystem er under kraftige angreb, vores uddannelser bliver omlagt til serviceorganer for Dansk Industri. Racismen fortsætter med Pia KKK ved roret. Derudover fortæller de at miljøet og jorden sagtens kan tåle mere forurening og CO2 – der skal bare bygges højere diger... Har du også fået nok?

BLIV AKTIV SOCIALIST – meld dig ind i ISU

Som medlem af ISU får du mulighed for at demonstrere, diskutere og organisere sammen med andre socialister. Du modtager information om hvad der sker i bevægelsen og du modtager Socialistisk Arbejderavis hver 3. uge.

Medlemskab koster kun 75 kr. om året! Send en mail til medlem@socialister.dk

ISU konkurrence

Vi har med denne avis skudt en socialistisk kappestrid i gang, hvor alle kan deltage!

Reglerne er simple: Skaf nye medlemmer til ISU, og vind flotte præmier.

Hvis du har nogen i din omgangskreds som også er trætte af Fogh, trætte af Racismen og trætte af krigene i Irak og Afghanistan og som godt kan forstå fornuften i at styrke venstrefløjen. Så har du store muligheder for at vinde i konkurrencen.

De svedige præmier:

1. præmien
Der trækkes lod blandt alle deltagere om gavekort på 500 kr. til forlaget modstand.org og en tur til G8-topmødet i Rostock

2. præmien
Går til den der har fået flest nye medlemmer og er en tur til det politiske seminar marxism i London (læs mere om Marxism og G8 på side 10)

Uge præmier
Hver uge frem til 20 april trækkes vindere blandt deltagerne i konkurrencen. Her vil man blandt andet kunne vinde billetter til transporten til G8-topmøde i Rostock 2. til 10. Juni. (Læs mere side 10 inde i avisen)

Tilmelding til konkurrencen

Du kan tilmelde dig konkurrencen ved at sende en mail til: medlem@socialister.dk med dit navn og telefon-nummer og din adresse, så sender vi dig de oplysninger du skal bruge og nogle ekstra aviser og indmeldelses-blanketter, så du kan få meldt alle dine politiske venner ind.


Se også:
SAA 266: Marxism 2007

Flere artikler fra nr. 266

Flere numre fra 2007

Siden er vist 2277 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside