Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 268 – 25. april 2007 – side 6

Har du fået nok

På et tidspunkt bliver det bare for meget! Vi lever i en verden hvor halvdelen af jordens befolkning lever for under 2$ om dagen, mens 67 pct. af verdens værdier ejes af 2 pct. Krige bliver startet, lande besat og befolkninger undertrykt, hvis det kan give adgang til olie, markedsandele og billig arbejdskraft.

Ungeren:
flere fristeder

IMG1
Ungeren er ryddet, men modstanden lever i bedste velgående! Politikerne skal ikke få lov til at løbe fra deres ansvar, og vinde deres normaliseringskamp hverken i forbindelse med Ungdomshuset eller Christiania. Vi skal have et nyt ungdomshus. Vi skal kæmpe for at bevar Christiania. Vi skal have flere fristeder og vi skal have det NU!

Velfærd:
stop nedskæringer på velfærden

IMG2
Vi har aldrig været rigere i Danmark. Alligevel forsøger regeringen at slagte vores velfærd under dække af “nødvendighed“ til fordel for deres nyliberale dagsorden. Velfærd i Foghs regeringens optik betyder tilsyneladende nedskæringer og stigende klasseskel. I efteråret sagde vi stop, og fik fejet mange nedskæringer af bordet rund om i landet. Men kampen er ikke slut – derfor må vi være parat til at kæmpe igen.

Antikrig:
stop besættelserne af Irak og Afghanistan

IMG3
Alle tropperne hjem nu – også fra Afghanistan! De danske tropper kommer ikke hjem, de bliver blot flyttet til en anden af Bushs imperialistiske kampbaner nemlig Afghanistan. Samtidigt forsætter de amerikanske soldater kampen i Irak.
Krigene koster tusinde af civile liv og har varet længe nok. Derfor kæmper vi for at tropperne kommer HELT hjem.

Har du fået nok

I den hjemlige andedam rydder Ritt Ungeren som en del af de riges og borgerliges normaliserings korstog. Fogh fortsætter angrebs-krigene sammen med Bush så Irak og Afghanistan ligger i ruiner, og krigene har kostet tusindvis af civile ofre.

Vores velfærdssystem er under kraftige angreb, vores uddannelser skæres ned og bliver omlagt til serviceorganer for Dansk Industri. Asylansøgere udsættes for umenneskelige forhold, og racismen fortsætter med Dansk Folkeparti ved roret.

Har du også fået nok? Så bliv organiseret socialist i IS/ISU.

En anden verden er mulig

I ISU tror vi på at en anden verden hvor mennesker kommer før profit er mulig, men ikke indenfor rammerne af det kapitalistiske system.

Det kapitalistiske system kan ikke lappes, problemerne skyldes ikke fejl eller dumme politikere, men at et lille mindretal sidder på den økonomiske magt og reelt bestemmer over samfundet. Derfor må hele systemet afskaffes og erstattes af et socialistisk samfund. For at komme så langt arbejder vi for at organisere det stærkeste modsvar. Det gør vi dels ved at være aktive medlemmer af Enhedslisten, hvor vi sammen med tusinder andre giver magten organiseret modstand, men også ved at styrke bevægelsen gennem de manges aktivitet.

Derfor er vi som socialister en del af de brede protester mod krig, racisme, nedskæringer og asociale angreb på uddannelse og velfærd, og for at forsvare fristederne. Flertallet må lave revolution, så vi kan få et helt anderledes samfund, hvor mennesker og miljø kommer før profit – og i vores øjne kan det ikke gå hurtigt nok!

Som medlem af ISU får du mulighed for at demonstrere, diskutere og organisere sammen med andre socialister. Du modtager information om hvad der sker i bevægelsen og du modtager Socialistisk Arbejderavis hver 3. uge. Medlemskab koster kun 75 kr. om året!

Bliv aktiv socialist

Send en mail til medlem@socialister.dk

Flere artikler fra nr. 268

Flere numre fra 2007

Siden er vist 1563 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside