Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 271 – 15. august 2007 – side 15

ISU Forum

Medierne på afveje

Jakob L. Krogh

ISU Forum sætter fokus på medierne og mediedækningen og vi diskuterer hvordan venstrefløjen kan komme ud med deres budskab, når medierne er, som de er? Kom og deltag.

Medierne er hverken kritiske eller neutrale. 75 procent at de danske medier støtter op om Ja siden i EU debatten, selvom halvdelen af befolkningen er imod EU. To ud af tre danskere mente, at man skulle kunne gå på efterløn som 60-årig, alligevel var der langt flere argumenter i medierne for at hæve efterlønnen end for at bevare den. Hvorfor er medierne uenige med flertallet af deres læsere og seere i de vigtigste politiske spørgsmål?

En hurtig søgning i en database over danske avisartikler på Madeleine, navnet på den britiske pige der blev kidnappet i Portugal, giver 1266 artikler. Mens den samme databasesøgning på den tidligere Sovjetrussisk republik Tjetjenien giver 553 artikler. Tjetjenien der har forsøgt at løsrive sig fra Rusland. Et forsøg der har ført til lange og blodige kampe. Hvorfor får en død britisk pige dobbelt så meget medie opmærksomhed som titusinder af døde i Tjetjenien?

Møder i KBH, Odense og Århus

29.08 København kl. 19.00 Blågårdens Medborgerhus, Blågårds Plads 3, Nørrebro
29.08.Odense kl. 19.00 i Ungdomshuset, Nørregade 60
03.09 Århus kl. 19.30 Kontakt Jesper på 2729 3549 for sted

Politiske argumenter og diskussioner er forudsætninger for politisk aktivitet. Derfor inviterer ISU unge aktivister på venstrefløjen til debat om centrale emner. ISU Forum vil tage de store spørgsmål op; socialisme, revolution, krigsmodstand og spørgsmålet om hvem arbejderklassen er. Samtidig vil der være mulighed for at diskutere konkret aktivisme, mobilisering til den næste demonstration, arbejde i elevråd eller aktiviteter i en kommende valgkamp.


Flere artikler fra nr. 271

Flere numre fra 2007

Se flere artikler af forfatter:
Jakob L. Krogh

Siden er vist 2312 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside