Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 272 – 12. september 2007 – side 2

Det mener vi

Ændringer af Socialistisk Arbejderavis

Hidtil har den avis du sidder med udkommet hver tredje uge. Den har forsøgt at levere både nyheder og baggrund til aktivister. Vi vil i den kommende tid ændre lidt på avisen – både indhold og form.

Vi oplever at vores nyhedsdækning for hurtigt har været uaktuel eller forældet, og at avisen ikke har kunne levere de baggrundsinformationer, som vi som aktivister har brug for når vi skal opbygge en omskiftelig og radikal bevægelse såvel som en ny venstrefløj der kan være et alternativ til nyliberalismen, og på sigt gøre helt op med kapitalismen. Et sådan projekt kræver ordentlige og uddybende argumenter, og derfor prøver at ændre avisen til at matche situationen.

Vi er stadig i en eksperiment-fase med både indhold og form, men sikkert er det at avisen fremover vil prøve at tage nogle argumenter mere i dybden, uden at nyhedsdækningen. Derfor udkommer Socialistisk Arbejderavis fremover hver fjerde uge, og vil få karakter af et nyhedsmagasin snarere end en dagsavis. Udover nyhedsanalyse vil vi forsøge at lave flere baggrundsartikler – både i forhold til hvad der sker i Danmark og verden, men også i forhold til at tage spørgsmål og erfaringer op som vi har brug for i opbygningen af en stærkere venstrefløj. Desuden vil der blive mere fokus på udvikling og opbygning af Enhedslisten – Danmarks eneste parti der går konsekvent imod nyliberalismen.

Vi håber at du som læser vil have både tålmodighed med vores eksperimenter, komme med ris, ros og gode ideer, men først og fremmest at resultatet vil blive et bedre værktøj i kampen for en anden verden.

Flere artikler fra nr. 272

Flere numre fra 2007

Siden er vist 2028 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside