Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 300 – 12. august 2010 – side 2

Aktivt Socialistisk Forum går med i IS

Det er ofte man hører om splittelser på venstrefløjen, men vi glæder os over at vise et levende eksempel på det modsatte.

Sammenlægningen er vigtig fordi venstrefløjen står overfor kæmpe muligheder, men også kæmpe udfordringer. I ly af krisen er angrebene på arbejderklassens levestandard sat ind over hele Europa. Dette foregår i skyggen af krig og racisme.

På den anden side er mulighederne for at svare igen også voksende; dette har vi set i Grækenland i det sidste halve år, hvor arbejderklassen har svaret igen med seks generalstrejker. I denne situation er en styrkelse af den revolutionære venstrefløj yderst vigtigt. Der er krige, der skal stoppes. Det kræver en aktiv antiimperialistisk venstrefløj. Der er racistiske ideer, som skal bekæmpes, og som kræver en venstrefløj, der er ideologisk klar og tør tage udfordringen op. Sidst men ikke mindst er der en mulighed for, at vreden eksploderer over hele Europa.

Vi vil være med til at organisere sådan et oprør fra neden, også selv om det starter i det små. Vi vil en kæmpende venstrefløj og vi byder de nye partikammerater velkomne. Det vil styrke vores arbejde både i og uden for Enhedslisten!

Flere artikler fra nr. 300

Flere numre fra 2010

Siden er vist 1730 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside