Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 305 – 13. januar 2011 – side 2

Hvad de dog siger

”Det kan tænkes, at man rører sig mindre, når man ikke skal op på arbejde, drikker lidt mere rødvin, når man har mere tid, og ryger, nårman ikke skal hen på en arbejdsplads med rygeforbud. Det kan være ligeså rigtigt, som alle dem, der påstår, at folk går på efterløn, fordi de er nedslidte og derfor lever kortere.”

Ole Birk Olesen, Liberal Alliance, i Ekstra Bladet 5. januar.

”Det er en gave, at vores forældre og bedsteforældre lever længere – mon ikke danskerne er parate til at veksle den fjerde fladskærm i huset eller den tredje bil i garagen for den gave.”

Frank Aaen om danskernes velstand og efterlønnen – på Enhedslistens hjemmeside.

“Jeg vil ikke gå i detaljer, men det vil være en misforståelse at tro, at vi kun kigger på spionageloven. Den kan bestemt spille en rolle, men vi har også andre regler og værktøjer til disposition.”

USA’s justitsminister Eric E. Holder om planen for USAs sigtelse mod Wikileaks stifter Julian Assange. I Politiken 9/12.

“Vi er helt inde i maskinrummet, hvor indisk politik, standarder og krav til virksomhederne formuleres. Her kan vi trække på danske virksomheders viden og teknologi. Ingen andre er kommet så langt ind.”

Freddy Svane, Danmarks ambassadør i Indien, om ny dansk aftale med Indien. I Politiken 15/12.

“Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den virkelighed, som på et eller andet tidspunkt også når Christiansborg, vil tvinge os til at kigge i andre løsninger, end der hidtil har været politisk opbakning til. Og brugerbetaling er kun én af dem.”.

Thomas Banke, borgmester i Fredericia (V) om finansiering af velfærden. I Børsen 22/12.

”Der er kun to muligheder – enten får vi sparket gang i den private vækst eller reduceret den offentlige”.

Ole Sohn i Jyllands Posten den 24/12. SF har sagt, at de vil skære væksten ned i de offentlige udgifter fra 1,9 pct. til 1,4 pct., fordi de mener, at den offentlige sektor er for stor.

Flere artikler fra nr. 305

Flere numre fra 2011

Siden er vist 1929 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside