Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 306 – 10. februar 2011 – side 4

Hvad de dog siger

”Der er jo det paradoksale ved at man skal betale nogen gange mange tusinde kroner for almindelig tandlæge behandlinger som mange har svært ved at få råd til, mens alt det andet er gratis. Og der synes jeg vi skal gentænke måden hvorpå vi finansierer sundhedsvæsenet.”

Lars Barfoed til DR update 15.1 om at indføre mere brugerbetaling – fx på sygehus/læge besøg.

”Jeg er bekymret over den ændrede magtbalance. Jeg er bekymret for sikkerhedssituationen i Nordafrika og Mellemøsten. Jeg advarer mod for store nedskæringer i Europas forsvarsbudget.”

Anders Fogh, NATOs generalsekretær, til DR TV-avis, 4.2.

”Mubarak har været vores allierede på mange områder. Og han har været meget ansvarlig i forhold til geopolitiske interesser i området, fredsindsatsen i Mellemøsten, de handlinger Ægypten har taget for at normalisere forholdet til Israel. ... Jeg vil ikke kalde ham en diktator.”

Joe Biden, USA’s vicepræsident. Christian Science Monitor 27.1.

”Det var en festdag for demokratiet og tolerancen i vores lille land. Jeg kan næsten ikke få armene ned.”

Theis Molin, SF’er og medarrangør af demonstrationen sammen med nazister mod Hizb ut-Tahrir, på demonstrationens Facebook side.

”Jeg forstår, hvis nogle finder det ualmindeligt ubehageligt at skulle stå sammen med folk, som måske har medvirket i overfald på venstrefløjen. Det kan jeg også godt forstå skaber debat. Men vi kan og skal ikke have adgangskontrol ved demonstrationer i Danmark.”

Line Barfod forsøger på Modkraft at retfærdiggøre at hun havde opfordret til at demonstrere sammen med nazister mod Hizb ut-Tahrir.

Flere artikler fra nr. 306

Flere numre fra 2011

Siden er vist 1960 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside