Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 309 – 19. maj 2011 – side 3

Ny PLS-afdeling på Pædagoguddannelsen Storkøbenhavn

Alen Stefanovski

Pædagoguddannelsen Storkøbenhavn er et helt nyt seminarium, en sammenlægning af pædagoguddannelsen Højvang og Ballerup. Sammenlægningen har betydet, at det studenterpolitiske arbejde har været ikke-eksisterende. Men nu har gode kræfter har sat sig ned og fået opbygget et funktionelt DSR, De Studenternes Råd, og starter en PLS afdeling.

Der er nok at tage fat på, vi har været ramt af nedskæringer, vi har kun 11 timer om ugen. Derfor er vi gået sammen med Frøbelseminariet, som også har været ramt af nedskæringer og er utilfredse med ledelsesstilen i UCC (University College Copenhagen), som er en sammenlægning af flere professionsuddannelser. Vi vil sprede kampen til hele UCC.

Der er blevet holdt opstartsmøder og vi er en lille men stærk skare, som vil gå forrest i kampen mod nedskæringer og almene forringelser. KAMPEN er startet og det er alfa og omega at vi organiserer og fortsætter arbejdet for at involvere flere af de studerende for at kunne modstå det pres, som vil blive ved med at komme.

Det første skridt bliver at mobilisere til protest imod ledelsens planer om at lave et ny campus på Carlsbergs grunde i Valby den 15. juni.

Flere artikler fra nr. 309

Flere numre fra 2011

Se flere artikler af forfatter:
Alen Stefanovski

Siden er vist 1790 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside