Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 309 – 19. maj 2011 – side 13

ISU’s medlemskampagne i hus

Morten Rasmussen

Igen i år lykkedes det at nå over de 300 medlemmer af ISU, der gør at vi kan få vores støtte fra DUF. Dette skyldes en stor indsats fra gamle såvel som nye medlemmer, så en stor tak til jer alle og velkommen til alle de nye.

Dette års kampagne har været den mest politiske, vi har lavet i mange år. Vi har haft et forår med revolutioner i Mellemøsten, der har inspireret mange mennesker i hele verden og igen sat argumenterne for revolution op som et reelt alternativ.

Desuden har vi en regering, der ønsker at lade de svageste og arbejderklassen betale for de riges krise. På den anden side har vi en opposition, der ikke fremstår som et reelt alternativ og kun i ringe grad har villet organisere til modstand uden for Folketinget.

I denne situation har vi oplevet, at der har været stor bundklang for vores ideer om aktiv modstand og for en bedre verden, som de f.eks. har været præsenteret her i avisen.

Vi ønsker at organisere alle, der vil kæmpe imod asociale svar på krisen, hvad enten det er slagtningen af efterlønnen, krav til arbejderne om at slide hårdere eller forringelserne af uddannelserne. Det kræver aktiv kamp organiseret af almindelige mennesker for at stå op imod, men også at vi bliver flere i ISU til at tage denne kamp op.

Derfor vil vi også være dem, der sætter antikapitalistisk og revolutionær opbygning øverst på dagsordenen i det kommende år.

Flere artikler fra nr. 309

Flere numre fra 2011

Se flere artikler af forfatter:
Morten Rasmussen

Siden er vist 1642 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside