Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 315 – 9. december 2011 – side 15

Nazisterne slår plat på voldtægtssag i Gullestrup

Anders Bæk Simonsen

Danish Defense League (DDL) og Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD), brugte senest lørdag d. 3 december voldtægtssagen af en 10-årige pige nær Herning til en generel manifestation mod islam og indvandrer. Et lokalt borgerinitiativ sørgede for, at deres ytringer ikke stod alene.

Det var den foreløbige kulmination på en uge, hvor nazistiske grupper som Danish Defense League og det nynazistiske parti Danskernes Parti flere gange har været i området og spredt løbesedler og klistermærker i Gullestrup.

DDL har flere gange været i området og har på deres hjemmeside truet med at hævne voldtægten. Da mistænkte blev beskrevet som en ung afrikansk mand, er det ganske åbenlyst, hvem hævnen vil ramme.

Unge somaliske borgere er således blevet rådet til at holde lav profil af en SSP-konsulent, og unge borgere af afrikansk oprindelse har ikke turdet at gå ud på gaden af frygt for overfald og chikane. Episoder med tilråb og mistænkeliggørelse har fundet sted.

Heldigvis har lokale græsrødder taget initiativet ’Gullestrup for Retfærdighed’ bakket op af SUF, rettet mod det yderste højres trusler. De afholdte en moddemonstration, som nazisterne bevægede sig over mod, inden de blev stoppet af politiet.

Flere artikler fra nr. 315

Flere numre fra 2011

Se flere artikler af forfatter:
Anders Bæk Simonsen

Siden er vist 1895 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside