Banner: Socialistisk Arbejderavis

 Forside  |  Bliv medlem  |  Lokalafd.  |  Avisen  |  Kalender  |  Det mener IS/ISU  |  Links 

Bookmark and Share

Socialistisk Arbejderavis

Nr. 320 – 1. juni 2012 – side 1

Nu er det nok!

Det er for meget af det ”gode”: skattelettelser til de rige, nedskæringer på dagpenge, afskaffelse af efterløn, forringelser af flexjob, lønnedgang, længere arbejdstid og afskaffelse af helligdagene. Nu har vi vist betalt regningen for krisen mere end en gang!

At regeringen fører politik for Over-Danmark er ikke længere nogen hemmelighed. Det er åbenlyst, når Dansk Industri og CEPOS netop roser regeringen for de initiativer, som vælgerne ser som svigt og bedrag. Håbet til den nye ”røde regering” er for de fleste nu bristet.

Det nye er, at flere og flere begynder at sige stop. Utilfredsheden i fagbevægelsens bagland er nu så stor, at toppen ikke længere tør at sidde den overhørig. Almindelige mennesker, der på forskellig måde bliver ramt af regeringens angreb, organiserer sig nu og laver mindre protest demonstrationer rundt omkring.

Socialistisk Arbejderavis opfordrer til at forene kampene for at gøre modstanden mod den usolidariske politik stor og stærk. I hele verden er der nu protester mod nedskæringer. Meget tyder på vi går en varm sommer i møde også herhjemme.

Flere artikler fra nr. 320

Flere numre fra 2012

Siden er vist 1601 gange.

Redirect = 0

modstand.org

Bøger

På forlaget Modstand.org finder du bøger, pjecer og meget andet.

Kontakt os

Tlf: 35 35 76 03
Mail: isu@socialister.dk

Eller brug vores kontaktside